Money talks bullshit walks!

Money talks bullshit walks!

Money talks bullshit walks!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr...συγκρατημένα για τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Λίγες σκέψεις θα σας γράψω μετά την ΓΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ. Καταρχήν η...νίκη του Κάλας ήταν ενδεχομένως πιο εύκολη από ότι και ο ίδιος περίμενε. Και το σημειώνω αυτό γιατί η δική του η πλευρά είχε να διαχειριστεί την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ενώ η άλλη πλευρά έρχονταν ναι μεν με όσα ακολουθούν την οικογένεια Αρβανιτίδη, αλλά...άφθαρτη στα του ΑΡΗ.

Ο Κάλας χθες νίκησε τον αντικαλαιτζίδη. Γιατί προφανώς δεν ψήφισαν... Τσοχαταρίδη όσου “σταύρωσαν” τον συνεργάτη του Νίκου Αρβανιτίδη.

Γιατί το όνομα Αρβανιτίδης δεν μπήκε λόγω του ότι ο μπαμπάς ακόμα έχει τις μετοχές στην Βέροια και επομένως ούτε ο γιος μπορεί να πάρει (ακόμα) μετοχές άλλης ομάδας. Ήταν ξεκάθαρο ότι η πλευρά Αρβανιτίδη πόνταρε στην πόλωση και στην δικαιολογημένη οργή για την αγωνιστική αποτυχία της περσινής σεζόν, αλλά από την άλλη πλευρά δεσμεύτηκαν χωρίς συγκεκριμένες κατευθύνσεις ότι η ομάδα την επόμενη σεζόν θα είναι στην Σούπερ Λίγκ.

Από την άλλη ξεκάθαρα ο Άλεξ Κάλας κέρδισε τις εντυπώσεις με την συνολική παρουσία του, αλλά ακόμα και αρκετοί από αυτούς που τον ψήφισαν του σημείωναν ότι τα έχουν με τον αδερφό του. Ο Κάλας πέρα από τα 450.000 ευρώ που έχει ήδη βάλει πλέον και με επίσημη βούλα, στην ουσία έκανε λόγο για 2 εκ ευρώ Μετοχικό κεφάλαιο και ανέλυσε ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Και...επικοινωνιακά κέρδισε το Νίκο Αρβανιτίδη ο οποίος επέλεξε άλλους για να παρουσιάσουν την δική του πρόταση. Αυτά έπαιξαν ρόλο για τους...ουδέτερους. Γιατί ξεκάθαρα υπήρχαν από καμιά 30αρια...ταγμένους στην μία ή την άλλη πλευρά.

Τι όμως σημαίνει αυτή η νίκη; Πήρε την ομάδα ο Κάλας; Η απάντηση ξεκάθαρα είναι ΟΧΙ. Ο Κάλας θα τρέξει την ομάδα τις επόμενες μέρες μέχρι να βγει τυπικά η απόφαση ανόδου του ΑΡΗ από την ΕΠΟ που είναι δεδομένη.

Πλέον όμως ξεκάθαρα μπήκε τέλος στις π...λογίες! Πλέον δεν μιλάνε τα...λόγια ορισμένων που έβαλαν 200, 300 και 500 χιλιάρικα αλλά οι ορκωτοί λογιστές τους ζητάνε να επιστρέψουν χρήματα.

Πλέον δεν μιλάνε... Άραβες από την...Κύπρο που τσάκα τσάκα την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Πλέον δεν μιλάνε τα λόγια και αυτό πάει σε όλους και κυρίως τον Κάλας που την χρησιμοποίησε ως έκφραση στην συνέντευξη Τύπου. Πλέον στον ΑΡΗ και στην επικείμενη κάλυψη του Μετοχικού κεφαλαίου Money talks, bullshit walks! Και όποιος πληρώσει θα πρέπει να έχει δίπλα του τους πάντες από την αρειανή οικογένεια που την ίδια στιγμή θα κάνουν στην...μπάντα τους πολυλογάδες ψεύτες και τους αποτυχημένους διοικούντες του FB.

ΥΓ1 Όπως κατά καιρούς χρεώνονται διάφορα οι οργανωμένοι πρέπει να επισημανθεί η άψογη στάση τους χθες. Ειδικά η φράση του εκπροσώπου του SUPER-3 και αναφορικά με την αποτυχία της πλευράς Καλαιτζίδη, αλλά και την...Άννα του Ολυμπιακού έδειξε ότι η αλλαγή έχει συντελεστεί. Θα επανέλθω πιο αναλυτικά προσεχώς...

ΥΓ2 Έχω μεγάλη εκτίμηση στον Μπάμπη Τεννέ και όσοι παρακολουθούν δεν το αναφέρω τώρα που επιστρέφει. Ξέρω πως δουλεύει από την παρουσία του στον ΑΡΗ, αλλά και γενικότερα. Δεν είναι άνθρωπος των MEDIA και ίσως για αυτό και...επικοινωνιακά δεν κάνει το ίδιο κλικ με άλλους προπονητές. Ξεκάθαρα θα τον προτιμούσα στον πάγκο από τον κ. Καλαιτζίδη για πολλούς και διάφορους λόγους. Η τελική απόφαση ανήκει όμως στον Άλεξ Κάλας.

ΥΓ3 134.000 υποχρεώσεις και 60.000 διαφορά εσόδων-εξόδων είπε στην επίσημη ΓΣ του ΑΣ ο πρόεδρος κ. Οικονόμου, αναφορικά με την χρήση του κ. Γαλανού. Σύνολο 194.000 ευρώ. Πλέον τα δικαστήρια έχουν τον λόγο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!