Ρομέρο διετίας στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Ρομέρο διετίας στον Παναιτωλικό

bet365

Ο Εμιλιάνο Ρομέρο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, ανακοινώθηκε από τους Αγρινιώτες και καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκολας Μαρτίνες.

Στην τέταρτη μεταγραφή του προχώρησε ο Παναιτωλικός τη Δευτέρα (20/7). Οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Εμιλιάνο Ρομέρο για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως είχαμε γράψει από το Σάββατο (18/7), ο Αργεντινός επιθετικός μέσος αναμενόταν στο Αγρίνιο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Έτσι κι έγινε για να υπογράψει διετές συμβόλαιο, να ανακοινωθεί και να αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου βρίσκονται τα «καναρίνια» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Με τον ερχομό του, λοιπόν, ο Ρομέρο καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκολας Μαρτίνες με τη... μετακόμισή του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Ο Εμιλιάνο Ρομέρο υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Ο γεννημένος στις 11/9/1985 Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε νωρίτερα στις απαραίτητες εξετάσεις και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε για το Καρπενήσι, για να ενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας.

Το who is who

Ο Εμιλιάνο Ντάνιελ Ρομέρο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στη Σαραντί της Αργεντινής, όμως δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα της πόλης, την Άρσεναλ Σαραντί. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεφένσα ι Τζουστίσια, με την οποία μέτρησε 133 συμμετοχές και 24 γκολ.

Το 2009 παραχωρήθηκε δανεικός στην Πλατένσε (35 συμμ., 9 γκολ), ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, ενώ το 2011 ακολούθησε μία σεζόν με την Ολίμπο (14 συμμ.). Από το 2013 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Έβερτον (65 συμμ., 16 γκολ), συλλόγου της δεύτερης κατηγορίας της Χιλής, εκ νέου με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έχει ύψος 1,71μ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα