Από Ατρόμητο σε Καλλονή ο Γεωργίου

Θοδωρής Βασίλης
Από Ατρόμητο σε Καλλονή ο Γεωργίου

bet365

Παίκτης της Καλλονής είναι ο Φώτης Γεωργίου. Ο πρώην άσος του Ατρόμητου συμφώνησε σε όλα με τους νησιώτες και μάλιστα βρίσκεται ήδη με την αποστολή στην Ιταλία.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Ατρόμητο ο Φώτης Γεωργίου αποτελεί παρελθόν από τους Περιστεριώτες. Ο 30χρονος άσος έλυσε το συμβόλαιό του με την αθηναϊκή ομάδα και στη συνέχεια έδωσε τα χέρια με την Καλλονή.

Μάλιστα, ο παίκτης αναχώρησε ήδη για την Ιταλία για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί της.

Ο Γεωργίου είχε εντυπωσιάσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στο Περιστέρι. Εκτός από τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ ο Γεωργίου έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα, Ιωνικό, Μαρκό, Λαμία, Καλλιθέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα