Απόλυτος θριαμβευτής ο Μπαρτομέου!

Απόλυτος θριαμβευτής ο Μπαρτομέου!

Gazzetta team
Απόλυτος θριαμβευτής ο Μπαρτομέου!

bet365

Οι οπαδοί της Μπάρτσα... μίλησαν. Με ποσοστό 54,63% ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι ο νέος πρόεδρο του συλλόγου!

Θρίαμβος για τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, που αναδείχτηκε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και μάλιστα δια... περιπάτου! Συγκεντρώνοντας το 54,63% των ψήφων, δεν άφησε καμία αμφιβολία πως είναι ο εκλεκτός του "λαού" και παραμένει, έτσι, ισχυρός στον προεδρικό θώκο.

Τα exit polls είχαν δώσει από νωρίς το στίγμα τους, προβλέποντας νίκη με 49,5%, με το τελικό νούμερο να είναι ακόμα μεγαλύτερο και τον βασικό ανταγωνιστή του, Τζουάν Λαπόρτα, να περιορίζεται στο 33.03%. Όσο για τους Αγουστί Μπενεδίτο και Τόνι Φρέισα, συγκέντρωσαν μόλις το 7,16% και 3,70% αντίστοιχα.

Φυσικά, το μεγάλο όπλο του Μπαρτομέου ήταν η... μεταμόρφωση της Μπάρτσα τον τελευταίο χρόνο, όταν και ανέλαβε ο ίδιος αντί του Σάντρο Ροσέλ. Με την ομάδα να βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, κατάφερε να την οδηγήσει στην αναγέννηση και το τρεμπλ, κερδίζοντας έτσι την καθολική εμπιστοσύνη του κόσμου. Μάλιστα, παρά την απαγόρευση των μεταγραφών, ο Μπαρτομέου έχει ήδη φέρει στην Μπαρτσελόνα τους Αλέις Βιδάλ και Αντρά Τουράν, ενώ το μεγάλο όνομα που έχει τάξει στους Καταλανούς, αν και όχι για φέτος, είναι ο Πολ Πογκμπά!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα