Απόλυτος θριαμβευτής ο Μπαρτομέου!
Θρίαμβος για τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, που αναδείχτηκε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και μάλιστα δια... περιπάτου! Συγκεντρώνοντας το 54,63% των ψήφων, δεν άφησε καμία αμφιβολία πως είναι ο εκλεκτός του "λαού" και παραμένει, έτσι, ισχυρός στον προεδρικό θώκο.
Τα exit polls είχαν δώσει από νωρίς το στίγμα τους, προβλέποντας νίκη με 49,5%, με το τελικό νούμερο να είναι ακόμα μεγαλύτερο και τον βασικό ανταγωνιστή του, Τζουάν Λαπόρτα, να περιορίζεται στο 33.03%. Όσο για τους Αγουστί Μπενεδίτο και Τόνι Φρέισα, συγκέντρωσαν μόλις το 7,16% και 3,70% αντίστοιχα.
Φυσικά, το μεγάλο όπλο του Μπαρτομέου ήταν η... μεταμόρφωση της Μπάρτσα τον τελευταίο χρόνο, όταν και ανέλαβε ο ίδιος αντί του Σάντρο Ροσέλ. Με την ομάδα να βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, κατάφερε να την οδηγήσει στην αναγέννηση και το τρεμπλ, κερδίζοντας έτσι την καθολική εμπιστοσύνη του κόσμου. Μάλιστα, παρά την απαγόρευση των μεταγραφών, ο Μπαρτομέου έχει ήδη φέρει στην Μπαρτσελόνα τους Αλέις Βιδάλ και Αντρά Τουράν, ενώ το μεγάλο όνομα που έχει τάξει στους Καταλανούς, αν και όχι για φέτος, είναι ο Πολ Πογκμπά!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
