Ηρακλής: Ανακοίνωσε Πέρνις

Ηρακλής: Ανακοίνωσε Πέρνις

Gazzetta team
Ηρακλής: Ανακοίνωσε Πέρνις

bet365

Την απόκτηση του Ντούσαν Πέρνις ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι "κυανόλευκοι" έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε έξι μεταγραφές, κι αν χρειαστεί θα κινηθούν και για άλλες περιπτώσεις παικτών

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι από σήμερα και για τα επόμενα 2 χρόνια ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, Ντούσαν Πέρνις, ο οποίος αποτελεί το 6ο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Πέρνις, πέρασε χθες από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις, και σήμερα το πρωί, αφού συζήτησε με τον μάνατζέρ του και τους διοικούντες την ΠΑΕ, στα γραφεία της Μίκρας, έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ηρακλής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Ντούσαν Πέρνις, ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας για τα επόμενα 2 χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα