Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3 (vid)

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-3 (vid)

bet365

Με τον Λουντ να είναι ο καλύτερος του γηπέδου και τον Καλτσά να τον ακολουθεί (πέτυχε και γκολ) ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-1 τον Λεβαδειακό και ο Αναστασίου έδωσε πολλές ευκαιρίες. Καλτσάς, Πέτριτς και Καρέλης τα γκολ του «τριφυλλιού», με τον Μιλιάζες να ανοίγει το σκορ. Από ένα δοκάρι η κάθε ομάδα.

Με νίκη συνέχισε τα φιλικά του ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στο προτελευταίο τεστ πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λεωφόρο.

Στον πάγκο ο Σάντσεθ και 4-3-2-1

Έχοντας τον Σάντσεθ στον πάγκο, παρέταξε την ομάδα του ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος επέλεξε να κατεβάσει το «τριφύλλι» με 4-3-2-1.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε, λοιπόν, με πολλές αλλαγές στη Λιβαδειά, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 3' με κεφαλιά του Μάντζιου και τους «πράσινους» να απαντούν δύο λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Καλτσά που έφυγε άουτ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Παναθηναϊκό στο 9', όταν ο Πέτριτς, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Καλτσά.

Γκολ ο Λεβαδειακός, πίεση ο Παναθηναϊκός

Ο Λεβαδειακός όμως κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 13', ο Μιλιάζες έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Στιλ να αποκρούει όχι όμως καλά και την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Δώνη, μετά από πανέμορφη κάθετη του Λουντ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε την κατοχή και είχε την κυκλοφορία της μπάλας στη συνέχεια, ωστόσο φαινόταν να έχει πρόβλημα στην τελική πάσα και στα τελειώματα των φάσεων. Στο 30' και ενώ ο Παναθηναϊκός έλεγχε, ο Μαχαίρας έκανε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Στιλ. Οι «πράσινοι» συνέχιζαν την πίεση και στο 40' έχασαν ακόμα μια ευκαιρία με τον Καλτσά να σουτάρει άουτ, τέσσερα λεπτά πριν σκοράρει!

Το γκολ που άξιζε

Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο λοιπόν, ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», μετά από κόρνερ του Λουντ και κεφαλιά πάσα του Κουτρουμπή, με κεφαλιά έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο, με την εμφάνιση και των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.

Πρώτη του Σάντσεθ και 1-2

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σέρχιο Σάντσεθ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Λαγού. Πήγε στο πλευρό του Τριανταφυλλόπουλου, με τον Κουτρουμπή να μεταφέρεται σε θέση αμυντικού μέσου.

Εκτός από την πρώτη εμφάνιση του Σάντσεθ, με την έναρξη του δεύτερου μέρους είχαμε και την ολοκλήρωση της ανατροπής από τον Παναθηναϊκό. Νέα εκτέλεση κόρνερ του πολύ καλού και στα στημένα Λουντ, ο Τριανταφυλλόπουλος δεν τα κατάφερε με προβολή, αλλά ο Πέτριτς από κοντά σημείωσε το 2-1.

Οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρία και για το 3-1, όταν ο Ατζαγκούν έκανε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Από εκεί και πέρα ο Λεβαδειακός ανέβασε την πίεσή του και έψαξε την ισοφάριση, με τους «πράσινους» να μην απειλούν την εστία του Μοσχονά.

Απείλησε ο Λεβαδειακός, σκόραρε ο Καρέλης!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν στο 79' με το σουτ του Παππά τελικά, να διώχνει σε κόρνερ ο Στιλ, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πέτυχε ακόμα ένα γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 84' ο Λουντ, πέρασε στον Μαρινάκη, αυτός έκανε μια πολύ όμορφη σέντρα στον Καρέλη ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1, αφού στο 87' δεν κατάφερε μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μοσχονά, αλλά άουτ με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας (58' Μοσχονάς), Αποστόλου (70' Σταματάκης), Μάντζιος (75' Χατζηλάμπρος), Γκράτσα, Κώτσιος (58' Μάγκας), Μιλιάζες (76' Μίνγκας), Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Θέος, Στάθης, Καψάσκης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (67' Μαρινάκης), Λαγός (46' Σάντσες), Λουντ, Δώνης (70' Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (82' Τζανουλίνος), Καλτσάς (73' Καρέλης), Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα