«Μεγαλύτερο club η Γιουνάιτεντ από τη Μπάγερν»

«Μεγαλύτερο club η Γιουνάιτεντ από τη Μπάγερν»

bet365

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ πλήγωσε τον εγωισμό των Βαυαρών, τοποθετώντας τη Μάντσεστερ σε υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κλίμακα.

Δεν είναι μόνο ότι θα λείψει στους Βαυαρούς έπειτα από 17 χρόνια παρουσίας του εκεί, αλλά ότι ο Σεμπάστιαν Σβάινσταϊγκερ πλήγωσε την υπερηφάνεια τους. Αυτό το έκανε, καθώς σε δηλώσεις τους ως παίκτης της Μάντσεστερ, έσπευσε με το καλημέρα να τοποθετήσει τη νέα ομάδα του σε υψηλότερη ιστορικά κλίμακα σε σχέση με τη Μπάγερν:

«Η Γιουνάιτεντ είναι ο μεγαλύτερος και πιο δημοφιλής σύλλογος στον κόσμο. Υπάρχει διαφορά ακόμα σε σχέση με τη Μπάγερν και μπορείς να το διαπιστώσεις από την πρώτη στιγμή. Η Μπάγερν είναι τεράστιο club, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι ακόμα μεγαλύτερο. Το κατάλαβα και τώρα που είμαστε στην Αμερική από την ανταπόκριση του κόσμου».

Εκτός από αυτό όμως ο Σβάινι εξήγησε ότι με αυτή τη μεταγραφή πραγματοποίησε ένα παιδικό όνειρο του: «Μπορώ να πω ότι το να παίξω εδώ ήταν ανέκαθεν ένα όνειρο μου. Με τον αδερφό μου λατρεύαμε τους Καντονά, Γκιγκς. Θυμάμαι ότι είχα λυπηθεί στον τελικό του 1999, αλλά είχα σκεφτεί ότι η Μάντσεστερ είναι σπουδαία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα