Πέθανε ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα

Gazzetta team
Πέθανε ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα

bet365

Το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά τέτοιες μάχες είναι άνισες. Ο Δημήτρης Μόρας έχασε τη μάχη με το θάνατο σε ηλικία 35 ετών. Συλλυπητήρια από Βερόνα και ιταλική λίγκα.

Ο Δημήτρης έδινε μάχη για τη ζωή του εδώ και 15 μήνες, από τον Απρίλιο του 2014 όταν και διαγνώστηκε με λευχαιμία. Ο αδερφός του Βαγγέλης Μόρας από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα του και μάλιστα ο διεθνής άσος είχε γίνει δότης μυελού των οστών για τον αδερφό του.

Τελικά ο Δημήτρης το βράδυ της Παρασκευής δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή σε κλινική στη Λάρισα, όπου και είχε μεταφερθεί τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, για τον λόγο αυτό ο άσος της Βερόνα άφησε την προετοιμασία της ιταλικής ομάδας για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του. Την Κυριακή στις 12.00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

Συλλυπητήρια από Βερόνα και Ιταλική Λίγκα

Τα άσχημα νέα έφτασαν και στην Ιταλία με την Βερόνα να εκφράζει την θλίψη της με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Ο πρόεδρος, Μαουρίσιο Σέτι, ο σύλλογος, ο προπονητής Ανδρέα Μαντορλίνι, το τεχνικό τιμ εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του αδερφού του Βαγγέλη, Δημήτρη», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αποφασίστηκε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο φιλικό με την Σουντιρολ.

Από την πλευρά της η Ιταλική Λίγκα έστειλε το δικό της μήνυμα στον Βαγγέλη Μόρα. «Είμαστε κοντά σου. Κουράγιο», αναφέρει το tweet της Serie A.

 

SERIE A Τελευταία Νέα