Εξετάζει Ερνάνι και Εβάντρο ο Ολυμπιακός

Εξετάζει Ερνάνι και Εβάντρο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Εξετάζει Ερνάνι και Εβάντρο ο Ολυμπιακός

bet365

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού, που φέρεται να έχει στην λίστα του τους Ερνάνι και Εβάντρο της Πόρτο.

Η έλευση του Σίλβα στον Ολυμπιακό, έχει βάλει... φωτιά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, με το χτίσιμο του ρόστερ της νέας σεζόν να συνεχίζεται με αδιάκοπους ρυθμούς. Μάλιστα, όπως φαίνεται, τα βλέμματα πέφτουν στην λίστα του Πορτογάλου τεχνικού, η οποία είναι... γεμάτη με περιπτώσεις από την χώρα του.

Πέρα από την απόκτηση του Πάρντο, λοιπόν, οι πρωταθλητές εξετάζουν δύο ακόμα παίκτες από την Ιβηρική, αυτή τη φορά όχι από την Μπράγκα, αλλά από την Πόρτο. Ο λόγος για τον Ερνάνι, που απασχόλησε και τον χειμώνα και τον Εβάντρο, που όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews» είναι από τους βασικούς στόχους των ερυθρόλευκων.

Ο Ερνάνι, τον Γενάρη έπαιξε για τον Ολυμπιακό, όμως η Πόρτο τον πρόλαβε και απέκτησε τον 23χρονο εξτρέμ. Τώρα οι Πορτογάλοι θέλουν να τον δώσουν δανεικό, με την πρώην ομάδα του, Γκιμαράες, να έχει κάνει ήδη κίνηση, αλλά να παίρνει τελικά - με την ίδια μορφή από τους «δράκους» - τον Λίκα, παίκτη που επίσης άρεσε στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Όσο για τον Εβάντρο, τον 28χρονο κεντρικό μέσο από την Βραζιλία, αρέσει πολύ στον Σίλβα, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να κινηθεί για.... 8αρι παρόλο που ο Ολυμπιακός μοιάζει «γεμάτος» σε αυτή τη θέση. Αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται να... κρύβει και ενδεχόμενη πώληση κάποιου παίκτη από τον χώρο του κέντρου, αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες, για παράδειγμα, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Κασάμι ή τον Μιλιβόγεβιτς.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα