Ενισχύσεις στο Ζέεφελντ

Ενισχύσεις στο Ζέεφελντ

Αντώνης Σαούλης
Ενισχύσεις στο Ζέεφελντ

bet365

Οι Ρέτσος και Νικολάου έγιναν επαγγελματίες και παίρνουν το αεροπλάνο για Αυστρία. Λύσεις στην άμυνα θα δώσουν στις προπονήσεις της ομάδας με τους ίδιους να παίρνουν εμπειρίες.

Το όνειρό τους πραγματικότητα θα κάνουν δύο πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσο οι οποίοι υπέγραψαν το απόγευμα της Πέμπτης επαγγελματικά συμβόλαια και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν πως θα ταξιδέψουν στην Αυστρία για να ενσωματωθούν με την πρώτη ομάδα!

Αμφότεροι είναι αμυντικοί γεννημένοι το '98 με το Νικολάου να μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ. Θέσεις που ο Σίλβα έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή μιας και δεν υπάρχει άλλος μπακ στ' αριστερά μετά τον Μασουακού ενώ και στα στόπερ ο Σίλβα δεν έχει παίκτες να χρησιμοποιήσει στην προπόνηση.

Οπότε οι πιτσιρικάδες θα ζήσουν το όνειρό τους. Και ταυτόχρονα θα πάρουν... εικόνες και μυρωδιά πρώτης ομάδας που αν μη τι άλλο θα τους βοηθήσει για την συνέχεια. Ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό δείχνουν και την συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Ακαδημία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα