Ρίζεσπορ και τέλος!

Ρίζεσπορ και τέλος!

Αντώνης Σαούλης
Ρίζεσπορ και τέλος!

bet365

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το δεύτερο και τελευταίο του φιλικό επί Αυστριακού εδάφους το Σάββατο (19:00) και στη συνέχεια θα πετάξει για την Τουρκία.

Μ' αυτά και μ' αυτά η προετοιμασία στο Ζέεφελντ τελείωσε. Ο Μάρκο Σίλβα δεν προπόνησε την ομάδα την Παρασκευή το απόγευμα κι έτσι το ταξίδι στην Αυστρία φτάνει προς το τέλος του. Απομένει όμως ακόμα ένα φιλικό. Αυτό με την Ρίζεσπορ.

Ο Ολυμπιακός θ' αντιμετωπίσει την τούρκική ομάδα (πέρσι τερμάτισε 15η) στο Χάιμινγκ στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας μετά από αυτό με την Ντούκλα Πράγας (ήττα με 1-0). Η Ρίζεσπορ η οποία επίσης προπονείται στο Ζέεφελντ, θα δώσει δύο φιλικά μέσα σε δύο μέρες. Με την Φίτεσε την Παρασκευή το βράδυ και με τον Ολυμπιακό το Σάββατο! Στην Ρίζεσπορ αγωνίζεται και παλιός γνωστός μας από το ελληνικό πρωτάθλημα Τσαρλς Ιτάνζ...

Ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μαρτίνες και Μπενίτες όπως φυσικά και τον Γιάννη Μανιάτη. Ο Μποτία έχει επιστρέψει στην Αθήνα και μένει να δούμε από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου εάν θα υπάρξουν κι άλλοι παίκτες εκτός αποστολής.

Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού θ' αρχίσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το Novasports1. Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή το μεσημέρι θ΄αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το Σάλτσμπουργκ για το Αφιον της Τουρκίας για να δώσει φιλικά παιχνίδια με Φενέρ και Αντάλιασπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα