Απόλλων Λεμεσού - Τρακάι 4-0

Gazzetta team
Απόλλων Λεμεσού - Τρακάι 4-0

bet365

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τον επαναληπτικό στη Λιθουανία ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος και διέλυσε 4-0 την Τρακάι! Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε στην Πολωνία η Ομόνοια.

Αποσκευές για τον... 3ο προκριματικό γύρο ετοιμάζει ο Απόλλων ο οποίος διέλυσε 4-0 την Τρακάι και μετέτρεψε τον επαναληπτικό στη Λιθουανία σε τυπική διαδικασία. Οι Κύπριοι είδαν τον Βάλε να τους σώζει μόλις στο 3' σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και εκεί... ξύπνησαν. Πήραν τον έλεγχο, πίεσαν και στο 20' ο Κολοκούδιας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα κυανόλευκα. Εξαιρετικός στην επανάληψη, πίεσε ασφυκτικά τους Λιθουανούς και στο 52΄με κεφαλιά του Στογιάνοβιτς ο Απόλλων έφτασε στο 2-0. Στο 64΄ της αναμέτρησης ο Λόπες κέρδισε το πέναλτι και ο Κολοκούδιας σημείωσε το 3-0. Το εξαιρετικό ψαλίδι του Ρόσα στο 86' διαμόρφωσε το 4-0!

Απόλλων: Βάλε, Λόπες (79’ Στυλιανού), Φρέιρε, Ζάιμε, Ελίζιο, Σατσέτι, Γκουγιόν, Στογιάνοβιτς (72’ Ντα Σίλβα), Πέδρο, Παπουλής (67’ Ρόσα), Κολοκούδιας.

Το πάνω «Χ»έρι η Ομόνοια

Στο 0-0 έμεινε η Ομόνοια στο «Białystok City Stadium» με αντίπαλο τη Γιαγκελόνια. Οι δυο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στη Λευκωσία! Οι Πολωνοί είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, πίεζαν και δυσκόλευαν αρκετά την κυκλοφορία των πρασίνων, που όμως κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν! Μάλιστα, στο 79' θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, αλλά ο Σέρινταν από πολύ κοντά δεν βρήκε στόχο.

Ομόνοια: Παναγή, Μαργκάσα, Λομπιανίτσε, Ρούνιε, Ράμος, Γκουλόν, Οικονομίδης, Ασίς (88' Μπεμπέ), Φοφανά (81’ Δημητρίου), Σκέμπρι (65’ Κιρμ), Σέρινταν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα