Μπαρόχα: «Συμφώνησα με την ΑΕΚ»

Μπαρόχα: «Συμφώνησα με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μπαρόχα: «Συμφώνησα με την ΑΕΚ»

bet365

Ετοιμος να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ φέρεται, από τους δημοσιογράφους της Βενεζουέλας, να είναι ο Αλεν Μπαρόχα.

Το όνομα του τερματοφύλακα από την Βενεζουέλα παίζει εδώ και καιρό για την Ενωση και αν πιστέψουμε τον δημοσιογράφο Χουάν Σόουζα σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Κι αυτό, γιατί στον λογαριασμό του στο twitter δημοσίευσε τις εξής δηλώσεις του Μπαρόχα.

«Είναι αλήθεια ότι ήρθα ήδη σε συμφωνία με την ΑΕΚ, μπορεί να ταξιδέψω σήμερα. Θα δούμε. Ικανοποιούνται τα όνειρά μου, να παίξω στην εθνική ομάδα και τώρα να πάω σε μια ομάδα της Ευρώπης. Είναι μια ευκαιρία που πρέπει να αρπάξω. Η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα και να είναι πρώτη. Την ευχαριστώ που με εμπιστεύεται. Το ότι θα είμαι μαζί με τον Ρόναλντ (σ.σ. Βάργκας) είναι κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, γιατί θα με βοηθήσει με την εμπειρία του στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα