Ματς - «όνειρο»! (gTV)

Ματς - «όνειρο»! (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Ματς - «όνειρο»! (gTV)

bet365

Aνατροπή στην ανατροπή, αυτογκόλ, εντυπωσιακά τέρματα και δυο γκολ μετά το 90’ διαπλέχθηκαν και προσέφεραν το 4-4 μεταξύ Μεξικού και Τρινιδάδ, στο πιο εντυπωσιακό παιγνίδι μέχρι στιγμής στο Gold Cup!

Τυχεροί πρέπει να αισθάνονται όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Βόρειας Καρολίνας, που πιθανότατα θα ευλογούν την τύχη τους που παρακολούθησαν αυτό το ματς δια ζώσης! Ειδικά δε οι οπαδοί του Τρινιδάδ, που ενώ η ομάδα τους βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-3 στο 91’, μπόρεσε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει 2 λεπτά αργότερα, στην τελευταία - κυριολεκτικά - στιγμή του αγώνα!

Η αρχή βέβαια καθόλου δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη. Το Μεξικό προηγήθηκε με τον Αγιλάρ στο 32’, ενώ στο 51’ και ελέγχοντας πλήρως το ματς διπλασίασε τα τέρματα του με τον Βέγα.

Το Τρινιδάδ αντέδρασε μετά από ολιγωρία της άμυνας των Μεξικανών 3 λεπτά αργότερα, μειώνοντας σε 2-1 με τον Κάμινγκς, ενώ στο 57’ ο Τζόουνς έφερε τον αγώνα στα ίσια! Η επική αντεπίθεση της ομάδας της Καραϊβικής ολοκλήρώθηκε στο 67’, με υπέροχο αριστερό βολέ του Κάμινγκς, και πλέον μέσα σε 12 λεπτά το Τρινιδάδ είχε βρεθεί από την «κόλαση» στον «παράδεισο»!

Τότε όμως το Μεξικό σήκωσε το κεφάλι και αντέδρασε εξίσου εντυπωσιακά. Με φοβερό σουτ του Γουαρδάδο έξω από την περιοχή ισοφάρισε στο 77’ σε 3-3, ενώ στο 91’ έκανε ανατροπή στην ανατροπή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκόλ του Τζόουνς.

Στο 93’ όμως, ο Μάρσαλ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 4-4, γράφοντας τον επίλογο σε ένα μυθικό ματς που «σφράγισε» την πρωτιά και την πρόκριση για το Τρινιδάδ, αφήνοντας απογοητευμένους και σοκαρισμένους τους Μεξικανούς στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά η βαθμολογία του Γ’ ομίλου:

1. Τρινιδάδ 2 - 1 - 0 7β.

2. Μεξικό 1 - 2 - 0 5β.

3. Κούβα 1 - 0 - 2 3β.

4. Γουατεμάλα 0 - 1 - 2 1β.

 

Τελευταία Νέα