Θλάση ο Μποτία

Θλάση ο Μποτία

Αντώνης Σαούλης
Θλάση ο Μποτία

bet365

Τουλάχιστον 20 μέρες εκτός ο Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού, που επιστρέφει στην Αθήνα από το Ζέεφελντ, με θλάση στη γάμπα.

Εκεί που είχε ανεβάσει στροφές και έδειχνε με διαφορά ο πιο φορμαρισμένος στόπερ στις προπονήσεις η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Ο Αλμπέρτο Μπότια (περί ου ο λόγος) εγκατέλειψε στην προπόνηση της Τετάρτης με ενοχλήσεις στην γάμπα. Και οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν τις εξετάσεις του Ισπανού οι οποίες έγινε την Πέμπτη το πρωί στο Ινσμπουργκ.

Αυτές έδειξαν θλάση η οποία θα τον κρατήσει για τουλάχιστον 20 μέρες εκτός δράσης. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Μποτία θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Ελλάδα. Ετσι ο Μάρκο Σίλβα έχει ακόμα ένα πρόβλημα για την Αυστρία και πιθανότητα την Τουρκία.

Και το λέμε αυτό γιατί πλέον στην προετοιμασία έχει μείνει με τρεις στόπερ και τρεις μπακ. Τους Σιόβα, Αυλωνίτη και Βούρο για το κέντρο της άμυνας και τους Μασουακού, Ομάρ, Σαλίνο για τα άκρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα