Καλό... χειμώνα, ΠΑΟΚ

Καλό... χειμώνα, ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Καλό... χειμώνα, ΠΑΟΚ

bet365

Στα μισά του Ιούλη, τα κεφάλια μέσα στον ΠΑΟΚ που απόψε (21:00, Novasports2) φιλοξενείται από το... πρώτο ευρωπαϊκό του εμπόδιο, τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, για τον β' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Όσο πρόλαβε να δουλέψει, δούλεψε ο Ιγκόρ Τούντορ ενόψει των αναμετρήσεων με τους Κροάτες, απέναντι στους οποίους έχει αβαντάζ καθώς πρόκειται για ομάδα της πατρίδας του και είναι λογικό να μπορεί να μάθει πιο εύκολα τα πράγματα που θέλει για τον πρώτο αντίπαλο του «δικεφάλου του βορρά».

Το 3-1 στην Ουαλία επί της Μπρότον, μετά το ισόπαλο 2-2 στο Ζάγκρεμπ, χάρισε στη Λοκομοτίβα, όπως αναμενόταν άλλωστε, την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και ο ΠΑΟΚ, με προετοιμασία ούτε 20 ημερών, αναμένεται να ψάξει το σκορ πρόκρισης με μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη!

Ο Τούντορ θα βάλει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Όλσεν, κάτω απ' τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας (4-2-3-1) θα βρεθούν οι Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ και Κίτσιου. Οι Κάτσε και Τζιόλη αναμένεται να παραταχθούν στο χώρο του κέντρου, ο Πέλκα σε ρόλο «δεκαριού», ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή της επίθεσης και στις πτέρυγες θα τον βοηθήσουν οι Μακ και Κοροβέσης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα