Ανακοίνωσε Βέλλιο ο Ηρακλής! (vid)

Ανακοίνωσε Βέλλιο ο Ηρακλής! (vid)

Ανακοίνωσε Βέλλιο ο Ηρακλής! (vid)

bet365

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε μια σούπερ μεταγραφική κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου για τα επόμενα δύο χρόνια. «Επιστρέφω στο σπίτι μου» είπε ο 23χρονος επιθετικός.

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα 2 χρόνια, είναι ο Απόστολος Βέλλιος, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Gazzetta.gr. Ο έμπειρος επιθετικός μετά από 4χρόνια παρουσίας του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, επέστρεψε στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στο σπίτι του και την υπογραφή του με την ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια. Πρώην αθλητής των Ακαδημιών του Ηρακλή και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από το 2008 έως το 2011, ο Βέλλιος έχει αγωνιστεί στην Έβερτον, τη Μπλάκπουλ, τη βελγική Λιρς και πολύ πρόσφατα στη δανέζικη Βέστζελαντ. Ο 23χρονος στράικερ έχει εμπειρία παίζοντας σε διεθνές επίπεδο σε παιχνίδια κυπέλλου καθώς και στη Σούπερ-Λιγκ.

«Είναι υπέροχο να έχουμε και πάλι πίσω στον Ηρακλή τον Απόστολο», είπε ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος. «Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν πόσο χαρούμενος είμαι που επιστρέφω σπίτι μου, στον Ηρακλή», είπε ο Βέλλιος. «Σ’ αυτή τη σπουδαία ομάδα σήμερα, σ’ αυτό τον απίθανο λαό, στην πατρίδα μου, στην οικογένειά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα