Στον Πλατανιά ο Βάντερσον

Δημήτρης Τομαράς
Στον Πλατανιά ο Βάντερσον

bet365

Ο Πλατανιάς Χανίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Βάντερσον Σκαρντοβέλι, όπως σας είχε γράψει από χθες το Gazzetta.gr.

Την απόκτηση του Βάντερσον Σκαρντοβέλι ανακοίνωσε ο Πλατανιάς Χανίων. Κάτι που σας είχαμε αναφέρει από χθες ότι θα γινόταν πράξη καθώς ο παίκτης ήταν κοντά σε συμφωνία. Οι Κρητικοί έδωσαν τα χέρια με τον 31χρονο αριστερό μπακ από τη Βραζιλία και ανακοίνωσαν την μεταξύ τους συμφωνία για τον επόμενο χρόνο.

Η ανακοίνωση των Κρητικών:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Σκαρντοβέλι Βάντερσον (Scarduelli Vanderson). Ο Βάντερσον, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, γεννήθηκε στις 27/9/1984, έχει ύψος 1,76 και είναι 70 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 27».

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα