Ανακοινώθηκε ο Γεωργακόπουλος

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοινώθηκε ο Γεωργακόπουλος

bet365

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Κέρκυρα και ανακοινώθηκε επίσημα από τους Φαίακες, όπως σας είχε προϊδεάσει το Gazzetta.gr.
Νωρίτερα σας είχαμε επισημάνει για την εξέλιξη με τον Γεωργακόπουλο με την Κέρκυρα. Το βράδυ της ίδιας ημέρας η νησιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον νεαρό παίκτη. Ως γνωστόν το συμβόλαιο θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια (έως τις 30/6/2018). Ο Kερκυραίος επιθετικός, γεννήθηκε στις 3/1/1994. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ορφέα Κέρκυρας, για να ακολουθήσουν Όλυμπος και ΑΕ Καναλίων, απ' όπου και εντάχθηκε στους «μικρούς» της Κέρκυρας.
Βασικό στέλεχος, για μία τριετία στην ομάδας Νέων της Κέρκυρας, με την οποία, το 2012, έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ, όπου και σκόραρε (ήττα 3-2 από την Κασσιώπη). Την σεζόν 2012-2013, επί Άκη Μάντζιου, μετείχε στην προετοιμασία των «μεγάλων». Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε το πρώτο του (διετές) επαγγελματικό συμβόλαιο, με την Κέρκυρα (επί Μιχάλη Γρηγορίου), συμμετέχοντας σε 8 αγώνες (2 γκολ) στο πρωτάθλημα της Football League, κερδίζοντας στο τέλος της σεζόν την άνοδο στην Super League.
Εκεί, το... βάπτισμα του πυρός το πήρε στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-4) στις 30/11/2014 (12η αγωνιστική), ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 6 συμμετοχές (185 αγωνιστικά λεπτά). Ο Γεωργακόπουλος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, έχοντας δίπλα του τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας της Κέρκυρας, Αλέκο Αναλύτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα