Η αλήθεια για τις μεταγραφές!

Η αλήθεια για τις μεταγραφές!

Αντώνης Σαούλης
Η αλήθεια για τις μεταγραφές!

bet365

Ο Σίλβα είναι σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση για όλα τα θέματα αλλά μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη για την χώρα τίποτα δεν θα προχωρήσει...

Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος τι θα ξημερώσει την Δευτέρα στην χώρα μας. Και πως μπορούμε να συζητάμε σοβαρά για μεταγραφικές εξελίξεις όταν μπορεί σε μερικά 24ωρα να υπάρχει Grexit. Αυτό σκέφτονται και στον Ολυμπιακό. Απολύτως λογικό εάν αναλογιστεί κανείς τις συνέπειες που θα υπάρξουν σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία. Συνέπειες που θα επηρεάσουν και σε μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο.

Βεβαίως οι «ερυθρόλευκοι» προχωράνε τον σχεδιασμό τους. Ο Μάρκο Σίλβα έχει καθημερινή επαφή με την διοίκηση. Και με τον Μιχάλη Κουντούρη που βρίσκεται στο Ζέεφελντ μαζί με την ομάδα και είναι ο υπεύθυνος των μεταγραφών αλλά και με τους ανθρώπους της διοίκησης που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος κάνει τις εισηγήσεις του οι οποίες εάν τελικά δεν προκύψουν... χειρότερα από Δευτέρα θα προχωρήσουν.

Φυσικά υπάρχει και το κακό σενάριο. Ενα σενάριο που ήδη το σκέφτονται οι μάνατζερ των ποδοσφαιριστών. Είναι εύκολα κατανοητό πως αρκετοί παίκτες σε περίπτωση Grexit θα ψάξουν ομάδα στο εξωτερικό ή θ' αναζητήσουν νέο συμβόλαιο με ρήτρες ή ακόμα και αποδέσμευση. Και αυτό δεν θα συμβεί στον Ολυμπιακό αλλά και σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Μάλιστα αρκετοί ατζέντηδες έχουν ήδη φτιάξει το πλάνο τους σε ενδεχόμενο Grexit για τους πελάτες του.

Εν κατακλείδι. Ο Ολυμπιακός οργανώνεται για τον σχεδιασμό του αλλά λόγω των εξελίξεων έχει παγώσει η υλοποίηση του. Πάντως και ο Μιχάλης Κουντούρης αλλά και ο Κώστας Καραπαπάς που εκπροσωπούν την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» στο Ζέεφελντ φάνηκαν καθησυχαστικοί όσον αφορά τις μεταγραφές. «Να πάνε όλα καλά και από Δευτέρα εδώ είμαστε», έλεγαν χαρακτηριστικά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα