Όφερμαρς: «Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Αθανασίου
Όφερμαρς: «Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ομάδα με καλά στοιχεία είναι πλέον ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μαρκ Όφερμαρς στους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην προετοιμασία του «τριφυλλιού»! «Ελπίζω να μην παίξουμε μαζί στα προκριματικά» είπε ο νυν διευθυντής ποδοσφαίρου του Αίαντα.

«Νομίζω έγινε ένα καλό ματς σήμερα (σ.σ. χτες). Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Έπαιξαν και οι δυο αντίπαλοι καλό ποδόσφαιρο. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια, οπότε δεν ήταν τόσο δυναμικό και δυνατό. Νομίζω ήταν ένα καλό τεστ μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 6000 άνθρωποι. Έτσι, νομίζω πως όλοι είναι ευχαριστημένοι, ήταν μια καλή ημέρα» είπε αρχικά ο εκ των Ολλανδών θρύλων και συνέχισε, λέγοντας:

«Δεν νομίζω πως οι δυο ομάδες έχουν ίδιο στυλ. Έχουν παίκτες μπροστά με αρκετή ταχύτητα. Ο Παναθηναϊκός δεν τα πήγε τόσο καλά τη σεζόν που έφυγε. Μην ξεχνάτε πως πριν από τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός βρισκόταν χαμηλά... Τώρα έχει καλά στοιχεία. Νομίζω πως γίνεται καλή δουλειά».

Επί του αγωνιστικού, πρόσθεσε πως: «Ήταν καλό ματς, υψηλού επιπέδου. Δεν μας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ούτε εμείς από την πλευρά μας φτιάξαμε πολλές ευκαρίες. Είναι η αρχή. είναι η αρχή της αγωνιστικής σεζόν. Ο καθένας χρειάζεται χρόνο», ενώ για τον Άγιαξ τόνισε: «Εμείς χρησιμοποιήσαμε δυο ενδεκάδες σήμερα. Ακόμη και οι δεύτερες επιλογές συμπεριλαμβάνουν καλούς ποδοσφαιριστές. Εχουμε χάσει και τρεις παίκτες. Νομίζω πως όταν όλοι επιστρέψουν θα έχουμε μια καλή ομάδα».

Ο Αίαντας βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους αντιπάλους του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Όφερμαρς να εύχεται να ... μην ξαναδεί τους «πράσινους»! «Ελπίζω να μην παίξουμε κόντρα στον Παναθηναίκό. Όπως είπα , είναι αρκετά νωρίς τόσο για τον Άγιαξ, όσο και τον Παναθηναϊκό, καλούνται και οι δυο ομάδες να αγωνιστούν πρόωρα στα προκριματικά του Champions Leaguε, τους πρώτους αγώνες. Τους εύχομαι καλή τύχη» ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα