Η επαφή και τα εμπόδια για Νέτο!

Η επαφή και τα εμπόδια για Νέτο!

Δημήτρης Τομαράς
Η επαφή και τα εμπόδια για Νέτο!

bet365

O Νέτο είναι κορυφή της λίστας και σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να του μετέφερε την επιθυμία να έρθει στον Ολυμπιακό. Τα εμπόδια, αλλά και ο Σλιμάνι που αρέσει πολύ...

Νέτο, ο πρώτος στόχος του Μάρκο Σίλβα! Ο Πορτογάλος έπιασε δουλειά, χτίζει στην Αυστρία τον Ολυμπιακό και θέλει σύντομα να δει στην προετοιμασία μεταγραφικά αποκτήματα. Οι Πειραιώτες έχουν έτοιμη τη λίστα, είναι σε επαφή με τον Σίλβα και από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις. Ο αμυντικός της Ζενίτ είναι ο παίκτης που αρέσει πολύ και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να ενισχυθούν στα μετόπισθεν! Μάλιστα, πληροφορίες από την Πορτογαλία κάνουν λόγο πως ο Σίλβα φέρεται να είχε επαφή με την πλευρά του παίκτη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού! Ωστόσο, η περίπτωση μόνο δύσκολη μπορεί να θεωρηθεί, μιας και η Ζενίτ χάνει τον Λόμπαρτς που πάει στη Σάντερλαντ, ενώ και ο Γκαράι ετοιμάζεται για μεταγραφή. Το πρωτάθλημα αρχίζει την επόμενη εβδομάδα και οι Ρώσοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ψάξουν για νέο στόπερ. Ο Σίλβα έχει στη λίστα του και άλλες περιπτώσεις, όμως ο Ολυμπιακός θα επιμείνει για τον Λουίς Νέτο. Οσον αφορά τον επιθετικό, ο Σλιμάνι παίρνει πόντους, είναι παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών και πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει. Θυμίζουμε, πως ο Σίλβα είναι αυτός που θα αποφασίσει σύντομα και για τους Νενέ, Ντιόπ, με τους δυο παίκτες να περιμένουν το «οκ» για να έρθουν στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα