Στην Μπρεστ ο Τιε Μπι

Νίκος Τσιώκος
Στην Μπρεστ ο Τιε Μπι

bet365

Στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και την Μπρεστ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ερίκ Τιε Μπι, ο οποίος ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στον Αστέρα Τρίπολης, με 12 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και άλλες 4 στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Ερίκ Τιε Μπι επιστρέφει στη Γαλλία. Ο Ιβοριανός αμυντικός χαφ είναι και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής της Μπρεστ, η οποία τον ανακοίνωσε για τα δύο επόμενα χρόνια. Μάλιστα, ο σύλλογος που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας γνωστοποίησε πως θα παρουσιαστεί στα μέσα ενημέρωσης, αφού κάνει την πρώτη του προπόνηση και ότι θα έχει τον αριθμό 4 στη φανέλα του.

Το who is who

Ο Ερίκ Τιε Μπι γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1990 στην πόλη Μπεντιάλα της Ακτής Ελεφαντοστού, έχει ύψος 1,80μ. και παίζει ως αμυντικός και κεντρικός μέσος. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Λιόν και από τη δεύτερη ομάδα των Λιονέ πήρε μεταγραφή για την Εβιάν το 2010. Πέρυσι αποκτήθηκε από τον Αστέρα υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, όμως πλέον είναι παίκτης της Μπρεστ μέχρι το 2017. Μετράει 64 συμμετοχές στη Ligue 1, 22 στη Ligue 2, 5 στο Κύπελλο Γαλλίας, 5 στο Λιγκ Καπ Γαλλία και 3 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα