Παρελθόν τρεις από τον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Παρελθόν τρεις από τον Πλατανιά

bet365

Οι Ζαραδούκας, Σούκιας, Τσοντάκης αποτελούν παρελθόν από τον Πλατανιά, με τους Χανιώτες να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Όπως έχουμε γράψει από το πρωί, ο Γιάννης Ζαραδούκας αποτελεί παρελθόν από τον Πλατανιά, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τους Χανιώτες. Το ίδιο ισχύει και για τους νεαρούς Ραφαήλ Σούκια, Νικηφόρο Τσοντάκη, όπως ανακοίνωσε η Κρητική ΠΑΕ λίγες ώρες αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τους ποδοσφαιριστές, Γιάννη Ζαραδούκα, Ραφαήλ Σούκια, Νικηφόρο Τσοντάκη, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα