Τέλος εποχής για Μάουρι

Τέλος εποχής για Μάουρι

Τέλος εποχής για Μάουρι

bet365

Υποστολή σημαίας στη Λάτσιο αφού ο αρχηγός Στέφανο Μάουρι αποχωρεί μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Ο capitano των Λατσιάλι (στην ομάδα από το 2006) ήταν σε συζητήσεις με τον Κλαούντιο Λοτίτο για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά τελικά αντί για ανανέωση προέκυψε... διαζύγιο. Ενα διαζύγιο φιλικό, τουλάχιστον, με βάση όσα προκύπτουν από τη δήλωση του Μάουρι, με την οποία αποχαιρετά τους πάντες στη Ρώμη.

«Στην καρδιά μου ήμουν, είμαι και πάντα θα είναι ο αρχηγός της αγαπημένης μου Λάτσιο. Με τον πρόεδρο Λοτίτο πάντα είχα μια καλή σχέση. Ποτέ -και υπογραμμίζω το ποτέ- δεν υπήρξαν προβλήματα με το συμβόλαιο, πόσω μάλλον οικονομικά. Πάντα αρκούσε μια χειραψία. Τις τελευταίες μέρες μίλησε πολλές φορές με τον πρόεδρο και συμφωνήσαμε να σταματήσουμε εδώ, μετά από σχεδόν 10 υπέροχα χρόνια, την επαγγελματική μας σχέση και να χαιρετηθούμε με χαμόγελο και πολλά δάκρυα. Θα μου λείψουν όλα. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η φανέλα μου, το ντουλάπι μου στα αποδυτήρια, το Formello (προπονητικό κέντρο), οι συμπαίκτες μου, των οποίων, για πολλά χρόνια, με υπερηφάνεια υπήρξα ο αρχηγός τους. Θα μου λείψουν όλοι αυτοί που για χρόνια υπήρξαν μέρος της καθημερινότητας μου και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ.

Θα μου λείψει η εκπληκτική υποστήριξη σας, μοναδική στον κόσμο. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για αυτό. Με βοηθήσαμε να χαμογελάσω ακόμη κι όταν ήθελα να κλάψω. Η Aquila (αετός) θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα πάψω ποτέ να είμαι ένας από εσάς. Ο χρόνος, συνήθως, γιατρεύει τις πληγές, ακόμη και τις πιο μεγάλες. Ελπίζω να είναι έτσι και για μένα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ένα arrivederci και όχι ένα αντίο... Με τιμή, πίστη και υπερηφάνεια. Στέφανο Μάουρι. Ο αρχηγός σας. Forza S.S. Lazio... sempre»!

 

SERIE A Τελευταία Νέα