Λόπεζ, ο πρώτος στη Βέροια

Λόπεζ, ο πρώτος στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Λόπεζ, ο πρώτος στη Βέροια

bet365

Ο Τζόναθαν Λόπεζ έγινε ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε από τη Βέροια, με τον Ισπανό να επιστρέφει στη «βασίλισσα του Βορρά», αφού υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αφού ολοκληρώθηκε η δικαστική περιπέτεια της Βέροιας, ήρθε η ώρα για ανακοινώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη «βασίλισσα του Βορρά». Ο πρώτος, λοιπόν, που ανακοινώθηκε είναι ο Τζόναθαν Λόπεζ.

Ο Ισπανός αποχώρησε από την ομάδα της Ημαθίας το προηγούμενο καλοκαίρι, επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Χετάφε, απ' όπου έμεινε ελεύθερος ένα χρόνο αργότερα. Έτσι, επέστρεψε στη χώρα μας και στη Βέροια, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Με τη φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά» θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Jonathan López Pérez. Ο Ισπανός τερματοφύλακας μετά από δύο σεζόν (2012-2013 και 2013-2014) κάτω από τα γκολπόστ της Βέροιας, πέρσι αγωνίστηκε στην Primera Division με την Getafe, ενώ από σήμερα εντάσσεται και πάλι στο ρόστερ της «Βασίλισσας».

Μετά την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, ο Jonathan έκανε την εξής δήλωση: «Επιστρέφω σε γνώριμα μέρη. Εδώ έχω μόνο φίλους και χαίρομαι πολύ που τους ξαναβλέπω. Είχα κάνει καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βέροιας και αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να είμαι ακόμα καλύτερος, ώστε να βοηθήσω στην νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα».

Το who is who

Ο Τζόναθαν Λόπεζ γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1981 στο χωριό Ριάνο, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Λεόν στα βόρεια της Ισπανίας, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 1,82μ.

Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Βαλένθια, απ' όπου παραχωρήθηκε δανεικός σε Νουμάνθια και Οβιέδο. Ακολούθησαν οι μεταγραφές του σε Κόρδοβα, Αλμπαθέτε, ενώ για δύο σεζόν... ταλαιπωρήθηκε σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών της ιβηρικής χώρας.

Τον Αύγουστο του 2012 άφησε για πρώτη φορά στην καριέρα του την πατρίδα του για λογαριασμό της Βέροιας, όπου αγωνίστηκε μέχρι πέρυσι, όταν και επαναπατρίστηκε για να φορέσει τη φανέλα της Χετάφε, απ' όπου έμεινε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα