Ώρα... μηδέν για Μιραλάς!

Ώρα... μηδέν για Μιραλάς!

bet365

Οι Άγγλοι και οι Βέλγοι χαρακτηρίζουν κίνηση τακτικής αυτήν της Έβερτον να συμπεριλάβει για το τουρνουά της Ασίας τον Κέβιν Μιραλάς και περιμένουν εξελίξεις.
Ο Ολυμπιακός παραμένει στο... κάδρο για τον Βέλγο εξτρέμ, ωστόσο η επιλογή του τεχνικού τιμ της Έβερτον να τον έχει στην αποστολή για το τουρνουά στην Ασία στις 15 - 18 Ιουλίου περιπλέκει κάπως τα πράγματα. ΜΜΕ σε Βέλγιο και Αγγλία πάντως θεωρούν πως πρόκειται για παιχνίδι τακτικής από την μεριά του συλλόγου του Κέβιν Μιραλάς σε μία προσπάθειά του να κερδίσει χρόνο και να σκεφτεί σοβαρά το τι θέλει να κάνει και πως ουσιαστικά καλείται άμεσα να καταλήξει στο ποιά θα είναι η επόμενη ομάδα του.
Ότι και εάν σημαίνει πάντως η εν λόγω ενέργεια άπαντες εκτιμούν άμεσες εξελίξεις για τον διεθνή άσο. Ο πρωταθλητής Ελλάδας από μέρους του έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και τα τελευταία 24ωρα επιδιώκει να αυξήσει και άλλο τις πιθανότητές του για να κλείσει τον παίκτη. Τα οικονομικά δεδομένα φυσικά και παραμένουν σε υψηλό επίπεδο ενώ παρότι η Φενέρ φαίνεται να κάνει πίσω, υπάρχουν και άλλες ομάδες ιδίως από την Αγγλία που θέλουν τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα