Καραχάλιος: «Έχουμε ακόμα να δείξουμε πολλά»

Gazzetta team
Καραχάλιος: «Έχουμε ακόμα να δείξουμε πολλά»

bet365

Ο Ζήσης Καραχάλιος μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Νέων κόντρα στην Ουκρανία, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει να δείξει ακόμα πολλά...

Διαβάστε ένα μέρος από την συνέντευξη του στη Sportday:

Για την πρεμιέρα: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Δεν πήγαμε καλά στο ξεκίνημα, μπήκαμε κάπως νωθρά. Ωστόσο στη συνέχεια ισορροπήσαμε και πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλά. Αξίζαμε να νικήσουμε και τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το αν το αμυντικό στυλ παιχνιδιού είναι αυτό που ταιριάζει στις ελληνικές ομάδες: «Ναι, έτσι πιστεύω. Έχει φανεί αυτό και στην πράξη».

Για τους στόχους στο τουρνουά: «Στο βάθος του μυαλού μας πάντα υπάρχει το μεγάλο όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Κοιτάμε το επόμενο ματς με την Αυστρία που είναι καθοριστικό και θέλουμε τη νίκη για να αγκαλιάσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτός είναι τούτη τη στιγμή ο στόχος μας. Η πρόκριση στην επόμενη φάση, προχωράμε βήμα – βήμα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα, κορυφαία στιγμή. Νιώθεις πολύ ωραία όταν καταφέρνεις κάτι τέτοιο, ανεβάζει την ψυχολογία».

Για τις αλλαγές από το 10-0 έως σήμερα: «Μας έχει βοηθήσει πολύ ο προπονητής μας, Γιάννης Γκούμας. Ξέρει πως να φτιάξει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Είμαστε μία οικογένεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα στην ομάδα και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη συνέχεια».

 

Τελευταία Νέα