Βλέπει Κλέιτον η Βέροια

Βλέπει Κλέιτον η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Βλέπει Κλέιτον η Βέροια

bet365

Την περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον εξετάζει η Βέροια, με τον Βραζιλιάνο να είναι θετικός στο να συνεχίσει στη «βασίλισσα του Βορρά». Την Τετάρτη (8/7) η απόφαση της ΕΠΟ.

Τις κινήσεις της στο μεταγραφικό κομμάτι συνεχίζει να κάνει η Βέροια. Αρκετοί παίκτες είναι κοντά στη... μετακόμισή τους στη «βασίλισσα του Βορρά», ενώ οι Ετζενγκέλε, Μερεμπασβίλι ήταν τα νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση. Επόμενος στόχος, λοιπόν, φαίνεται πως είναι ο Σίλβα Κλέιτον. Το όνομα του Βραζιλιάνου... έπαιξε για τον Ηρακλή, όμως λόγω οικονομικού δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Έτσι, στο... κόλπο μπήκε η ομάδα της Ημαθίας, με την τοπική ιστοσελίδα kerkidasport.gr να τονίζει ότι οι δύο πλευρές είχαν μία πρώτη επαφή και πως ο ίδιος ήταν θετικός στο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Βέβαια, αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων στη Βέροια είναι στην αυριανή ημέρα, καθώς αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το αν θα παραμείνει ή όχι στη Σούπερ Λίγκα, με την ελπίδα ότι δε θα υπάρξει νέα αναβολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα