Θέλει Ζοάο Μέιρα

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει Ζοάο Μέιρα

bet365

Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα επηρεάζει και τις μεταγραφές κινήσεις των ομάδων ανάμεσά τους και τον Παναιτωλικό.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που το σκέφτονται διπλά να πουν το ναι στις προτάσεις που έχουν δεχτεί από τις ελληνικές ομάδες λόγω των εξελίξεων στην χώρα μας.

Μία από τις ομάδες που αντιμετωπίζει αυτές τις δυσκολίες είναι ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες βρίσκονται σε επαφές με τον Πορτογάλο αμυντικό, Ζοάο Μέιρα, ο οποίος το σκέφτεται ελέω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.

Ο Ζοάο Μέιρα αποτελεί επιλογή του Λιονέλ Πόντες. Ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Κόόβα ντε Πιεδάδε (2006/08), Μάφρα (2008/09), Ατλέτικο Κλούμπε (2009/12) και από το 2012 φοράει την φανέλα της Μπελενένσες με την οποία μετράει 79 συμμετοχές και 2 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα