Ρομπέρτο: «Είμαστε ήρεμοι στην Ελλάδα»

Ρομπέρτο: «Είμαστε ήρεμοι στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Ρομπέρτο: «Είμαστε ήρεμοι στην Ελλάδα»

bet365

Ο Ρομπέρτο τόνισε πως παρά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό επικρατεί ηρεμία και συνέπεια στις πληρωμές, ενώ τόνισε ότι ετοιμάζεται πλέον για την προετοιμασία των Πειραιωτών.

«Εγώ αυτές τις μέρες δεν ήμουν στην Ελλάδα. Δεν έζησα από κοντά αυτές τις εικόνες που είδαμε στην τηλεόραση. Από την ομάδα μας καθησύχασαν. Προφανώς εμείς οι ποδοσφαιριστές ζούμε σε καλύτερες συνθήκες και σίγουρα είμαστε πιο απομονωμένοι από όλα αυτά, αλλά δεν είναι δυνατόν να μένουμε ανεπηρέαστοι. Μακάρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Σίγουρα είναι θλιβερό αυτό με το capital control, αλλά κάπου πρέπει να οδηγήσει όλο αυτό» δήλωσε αρχικά ο Ισπανός κίπερ στο Cadena Cope.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Περνάει από το μυαλό κάθε ποδοσφαιριστή μήπως θα ήταν καλύτερο να φύγουμε. Μας ανησυχεί, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω πως όσοι είμαστε τώρα στην Ελλάδα είμαστε ήρεμοι. Ειδικά στον Ολυμπιακό υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν προτάσεις από ελληνικές ομάδες μπορεί να είναι επιφυλακτικοί. Κάποιοι με ρωτούν και τους απαντώ ότι δεν υπάρχει λόγος για να μην έρθουν. Η χώρα έχει προβλήματα, αλλά εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με το δικό του μέλλον, εξήγησε: «Θα ήθελα κάποια μέρα να επιστρέψω στην Ισπανία, είναι η πατρίδα μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά μου αρέσει στην Ελλάδα. Υπήρχαν φήμες για μένα και ενδιαφέρον ομάδων, αυτά συμβαίνουν. Αλλά εγώ είμαι και πάλι στην Αθήνα για να αρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα