Βίτορ: «Δεν θα αφήσουν την Ελλάδα»

Βίτορ: «Δεν θα αφήσουν την Ελλάδα»

Gazzetta team
Βίτορ: «Δεν θα αφήσουν την Ελλάδα»

bet365

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο Μιγκέλ Βίτορ για το μέλλον στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στα θέματα που δημιουργεί η παρούσα κατάσταση στο ποδόσφαιρο.

«Όταν ακούς τους Έλληνες να μιλούν μεταξύ τους καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ανησυχία. Μας ενδιαφέρει και εμάς η κατάσταση, είναι φυσιολογικό. Σε περίπτωση αλλαγής του νομίσματος θα έπρεπε να γίνουν οι συναλλαγές σε δραχμές» δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος σέντερ μπακ στο obserbador.pt.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία, αλλά τα πάντα στην ομάδα έχουν καταβληθεί εγκαίρως. Αυτό είναι κάτι που μας προκαλεί ασφάλεια. Υπάρχουν δύο ή τρεις σύλλογοι που πληρώνουν καλά, άλλα αυτό δεν ισχύει για όλους. Για να καταλάβετε την κατάσταση πέρυσι δύο ομάδες ξεκίνησαν κανονικά τη χρονιά και αποχώρησαν στα μέσα της σεζόν από το πρωτάθλημα».

Καταλήγοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του: «Κανείς δεν γνωρίζει προς ποια κατεύθυνση θα οδηγηθούν όλα αυτά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αφήσουν την Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα