Ζέκα: «Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»

Ζέκα: «Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»

Gazzetta team
Ζέκα: «Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»

bet365

Αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στην Ελλάδα, δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Υπάρχει φόβος ότι θα έρθουν και χειρότερα, όπως κλειστά σούπερ μάρκετ και φαρμακεία» δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο obserbador.pt, προσθέτοντας: «Είμαι αισιόδοξος. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Οι άνθρωποι στην Αθήνα είναι καλοί με μένα, εγώ και η οικογένειά σχεδόν αισθανόμαστε Έλληνες. Έχουμε τα πάντα για το μωρό. Με ρώτησαν αν ήθελα να στείλω την οικογένεια στη Λισσαβώνα για δύο εβδομάδες, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Η ομάδα μας ρώτησε, επίσης, αν θέλουμε παραπάνω χρήματα για τα παιδιά και μας καθησύχασε λέγοντάς μας ότι δεν πρόκειται να χάσουμε τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα