Σιμόες: «Ασφαλής στην ΑΕΚ»!

Σιμόες: «Ασφαλής στην ΑΕΚ»!

Σιμόες: «Ασφαλής στην ΑΕΚ»!

bet365

Ο Αντρές Σιμόες μίλησε στην Deutsche Welle για τη μεταγραφή του στην Ένωση και υπογράμμισε πως νιώθει καταπληκτικά στη χώρα μας...

Όπως γνωρίζατε από νωρίς στα Σπάτα βρέθηκε και παρακολούθησε την προπόνηση και δημοσιογράφοι - συνεργείο της γερμανικής τηλεόρασης (''Deutsche Welle'') προκειμένου να κάνουν ένα θέμα γύρω από την κρίση στη χώρα μας και πώς αυτή επηρεάζει (και) το ποδόσφαιρο.

Με δηλώσεις του ο Αντρές Σιμόες που αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα επισήμανε πως δεν επηρεάζεται από την κατάσταση στην Ελλάδα και ότι αισθάνεται ασφαλής στην ΑΕΚ.

«Αισθάνομαι καταπληκτικά στην Ελλαδα, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ και είμαι ασφαλής», ήταν τα πρώτα λόγια του Σιμόες για να συμπληρώσει: «Εύχομαι για την Ελλαδα να βγει γρήγορα απο τη σημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα