Πρώτη με όνειρα στον Αστέρα (pics)

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με όνειρα στον Αστέρα (pics)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κάνοντας όνειρα να πάει πιο ψηλά τη νέα σεζόν.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησαν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Αυτό έγινε με την πρώτη προπόνηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στην οποία έδωσαν άπαντες το παρών. Τα νέα πρόσωπα ήταν έξι στον αριθμό, καθώς έχουν αποκτηθεί οι Γιάννου, Φούντας, Δημούτσος, Λανθαρότε, Χαμντανί και Ντουντού, ενώ αναμένεται να γίνουν άλλες δύο μεταγραφές.

Αυτό αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος τόνισε πως στόχος είναι κάθε χρόνο να γίνεται ένα βήμα παραπάνω. «Ήδη έχουν έρθει έξι νέοι παίκτες. Θα έρθουν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Ο στόχος είναι να κάνει ο Αστέρας κάθε σεζόν και από ένα βήμα παραπάνω», ανέφερε ο πρόεδρος των Αρκάδων για να μιλήσει και για το κλίμα που επικρατεί στη Σούπερ Λίγκα.

«Για μας ευτυχία είναι να είναι ευτυχισμένες όλες οι ομάδες και υγιείς όπως ο Αστέρας», πρόσθεσε. Άλλωστε, και ο βοηθός του Στάικου Βεργέτη, Δημήτρης Τερεζόπουλος, αποκάλυψε ότι το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά 90%. Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι νεοαποκτηθέντες Γιάννου και Φούντας.

«Ο Αστέρας βρίσκεται ανάμεσα στις 3-4 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας», επεσήμανε ο πρώτος, με τον δεύτερο να υπόσχεται ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους για να επιτευχθούν οι στόχοι. «Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχει ό,τι καλύτερο ο Αστέρας στη σεζόν 2015-2016», είπε.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι φέτος ο Αστέρας θα συμμετάσχει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκινούν το διήμερο 22-23 Αυγούστου, όταν είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έτσι, υπήρχε περαιτέρω χρόνος από πέρυσι για ξεκούραση, με τον σύλλογο της Τρίπολης να ξεκινάει από σήμερα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αυτό θα διεξαχθεί, όπως είναι γνωστό, στην Ολλανδία από τις 12 μέχρι τις 24 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα