Ηρακλής: Και τώρα… τρέχουμε!

Ηρακλής: Και τώρα… τρέχουμε!

Gazzetta team
Ηρακλής: Και τώρα… τρέχουμε!

bet365

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για την νέα χρονιά στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Το «παρόν» έδωσαν τα τρία από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα. Μέχρι την προσεχή Δευτέρα (13/7) αναμένεται να είναι όλοι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Οι παίκτες της ομάδας, αφού «γέμισαν τις μπαταρίες τους» κατά τη διάρκεια των διακοπών, πάτησαν επιτέλους γήπεδο και εκτέλεσαν τις πρώτες ασκήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου και του νέου βοηθού του, Νίκου Καραμπετάκη.
Οι ποδοσφαιριστές, εμφανίστηκαν με μεγάλη διάθεση, δηλώνοντας πως θα είναι προσηλωμένοι στο στόχο, ενώ ευχήθηκαν να υπάρχει υγεία και οικογενειακό κλίμα για να έρθουν οι επιτυχίες.
Το «παρόν» έδωσαν και τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας, Κοστίν Λάζαρ, Άγγελος Χαντί και Κερέμ Μπουλούτ. Ο τέταρτος νεοφερμένος, ο Καρλίτος, θα μπει στο ρυθμό των προπονήσεων την προσεχή Δευτέρα, όπως επίσης και οι 3 Αργεντίνοι, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα