Πίρλο: «Fino alla fine...»

Πίρλο: «Fino alla fine...»

Gazzetta team
Πίρλο: «Fino alla fine...»

bet365

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Γιουβέντους για την μετακίνηση του Αντρέα Πίρλο στο MLS, ο Ιταλός άσος αποχαιρέτισε με τον τρόπο του τους Μπιανκονέρι.

Ο 36χρονος Maestro αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για να χαλαρώσει και να απολαύσει το ποδόσφαιρο χωρίς άγχος και την πίεση του πρωταθλητισμού πλέον, υπογράφοντας συμβόλαιο στη New York City. Αμέσως μετά την επισημοποίηση της αποχώρησης του από τους Τορινέζους, με τους οποίους σε τέσσερα χρόνια πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ, θέλησε να πει «αντίο» απευθυνόμενος προς όλους μέσω του Twitter.

«Είναι δύσκολο να μεταφέρεις τα αισθήματα με λέξεις, ειδικά αν αφορούν τέσσερα χρόνια τόσο σημαντικά στη ζωή μου. Μπορώ μόνο να πω ένα μεγάλο grazie σε όλους όσοι ήταν δίπλα μου σε αυτή την περιπέτεια: Την διοίκηση της Γιουβέντους αρχίζοντας από τον πρόεδρο μας, χωρίς να ξεχάσω κανέναν από αυτούς που δουλεύουν στο κλαμπ. Τους συμπαίκτες μου σε τόσες μάχες, σε τόσα πολλά γέλια και σε λίγα δάκρυα. Τους τιφόζι που πάντα ήταν δίπλα μου, ακόμη κι όταν δεν ήμουν καλός. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους. Δεν ήταν εύκολο να αποφασίσω αλλά ήρθε η ώρα για να αρχίσει μια νέα περιπέτεια, η οποία όμως δεν θα με κάνει να ξεχάσω τον δεσμό μου με αυτά τα χρώματα. Fino alla fine FORZA JUVENTUS».

Από την πλευρά των Μπιανκονέρι, ο Αντρέα Ανιέλι ευχαρίστησε τον Πίρλο για όσα πρόσφερε σε αυτή την τετραετία και τόνισε ότι «είναι τέσσερα αξέχαστα χρόνια και ο Αντρέα ξέρει ότι εδώ στο Τορίνο, στη Γιουβέντους, θα είναι πάντα το σπίτι του. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτή τη νέα περιπέτεια του στις ΗΠΑ».

 

SERIE A Τελευταία Νέα