Σεντελίδης: «Να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα»

Σεντελίδης: «Να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα»

Gazzetta team
Σεντελίδης: «Να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα»

bet365

Ο στενός συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη, Μάκης Σεντελίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον σχεδιασμό Ηρακλή για την νέα χρονιά, αλλά και για τους στόχους της ομάδας στην Super League.

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο «κυανόλευκος» παράγοντας, όπου μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για την οργάνωση των ακαδημιών.
«Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια πάντα σταθερή στη φιλοσοφία του Ηρακλή. Ο Ηρακλής θέλει να είναι μια οικογένεια, να έχει συνοχή και την φιλοσοφία που είχε και πέρυσι».

Για το γεγονός πως παραμένει ο κορμός της ομάδας: «Οι ομάδες έχουν αποτέλεσμα και μέλλον όταν κρατάνε την δομή τους. Η δομή της ομάδας στηρίζεται στον περσινό κορμό και η ομάδα ενισχύεται εκεί που χρειάζεται. Τα πάντα φυσικά γίνονται με την έγκριση του προπονητή».

Για τους παίκτες που θα πάρει η ομάδα: «Αυτός που κρίνει τι παίκτες χρειάζονται είναι ο προπονητής και ο πρόεδρος μπορεί να αποκτήσει αυτούς που χρειάζονται».

Για το κλίμα στις υποδομές: «Υπάρχει καλό κλίμα και τα παιδιά βρίσκουν ένα περιβάλλον όπου αναπτύσσεται ο ποδοσφαιριστής και σε ποδοσφαιρικό και σε ψυχικό επίπεδο. Πέρυσι ήταν μια σημαντική χρονιά, ήταν θετική αλλά από φέτος ξεκινάει κάτι καινούριο με νέα δεδομένα και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα».

Για τις κινήσεις που γίνονται στις ακαδημίες: «Έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο με τις επιλογές παικτών που έχουν γίνει. Είχαμε προσεγγίσει διάφορες ομάδες της περιφέρειας που ήθελαν να συνεργαστούν μεταξύ μας. Οι ομάδες θα φέρνουν πληροφορίες από ομάδες που έχουν προοπτική. Έχουμε συζητήσει με ομάδες και από Αθήνα και από Κρήτη και από Καστοριά για συνεργασίες».

Για το αν υπάρχει περίπτωση κάποιοι παίκτες να δοθούν σε άλλες ομάδες: «Βέβαια υπάρχει και αυτό. Θέλουμε παίκτες που μπορεί να μην έχουν δείξει αυτό που περιμέναμε να τους παρακολουθούμε».

Για τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα: «Αυτά είναι θέματα προπονητή και προέδρου. Εγώ έχω συμβουλευτικό χαρακτήρα».

Για τον νέο συνεργάτη του Νίκου Παπαδόπουλου: «Είναι επιλογή του Νίκου καθώς ο προπονητής διαλέγει αυτόν που θα συνεργαστεί μαζί του».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Το πρώτο σκαλοπάτι είναι να καθιερωθούμε στη κατηγορία. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα και όπως και πέρυσι έτσι και φέτος να δείξουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Η κατηγορία δεν είναι πολύ δύσκολη αλλά περιέχει κινδύνους σε όλα τα επίπεδα».

Για την περίπτωση να μην πάρει τεχνικό διευθυντή η ομάδα: «Πιθανόν να κινηθεί σε αυτά τα πλαίσια και να μην πάρει τεχνικό διευθυντή».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Ο πρόεδρος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει ζωντανό τον Ηρακλή. Όλη αυτή την προσπάθεια πρέπει να την υποστηρίξουν όλοι οι φίλαθλοι. Τα διαρκείας πρέπει να πάνε σε μεγαλύτερο βαθμό και η υποστήριξη πρέπει να είναι συνεχής όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά μέσα από την ίδια προσπάθεια που έκαναν και πέρυσι και υποστήριξαν τον Ηρακλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα