ΠΑΟΚ: Τους έβγαλε το λάδι (vid)

ΠΑΟΚ: Τους έβγαλε το λάδι (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τους έβγαλε το λάδι (vid)

bet365

Πολύ δύσκολή ήταν η σημερινή (6/7) προπόνηση για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου εφήρμοσε ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα προετοιμασίας για τους τέσσερις πορτιέρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η δουλειά τους είναι να στερούν τη χαρά του γκολ από τους επιθετικούς. Γι αυτό – όπως έγραφε ο Εντουάρντο Γκαλεάνο – εκεί που πατούν δεν φυτρώνει χορτάρι. Οι τερματοφύλακες ακολουθούν το δικό τους μοναχικό δρόμο ακόμα και στην προπόνηση. Εκεί που ο Σίλβιε Τσάβλινα φροντίζει να τους κάνει να γυρνούν… σέρνοντας στο ξενοδοχείο από την καταπόνηση. Το γεμάτο δύσκολες κι απαιτητικές ασκήσεις πρόγραμμα του Κροάτη προπονητή τερματοφυλάκων αντισταθμίζει το τρέξιμο των υπολοίπων ποδοσφαιριστών με την εξειδικευμένη δουλειά των πορτιέρο που πλέον έγιναν τέσσερις. Δείτε το βίντεο της προπόνησης της Δευτέρας (6/7) όπως το κατέγραψε το PAOK TV».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα