Τους... έλιωσε! (gTV)

Τους... έλιωσε! (gTV)

Νίκος Αθανασίου
Τους... έλιωσε! (gTV)

bet365

Για περίπου ένα... ημίχρονο, ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε το λάδι των ποδοσφαιριστών του με μια σούπερ απαιτητική άσκηση, έναν ποδοσφαιρικό «στίβο μάχης»! Δείτε τα βίντεο στο gazzetta.gr και θα καταλάβετε! Ατομικό ο Νάνο, ενοχλήσεις ο Κλωναρίδης.

Μπορεί το ξεκίνημα της τέταρτης ήμερας να φαινόταν χαλαρό μετά το ζέσταμα και τα σπριντάκια, ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου είχε το... καλό για την συνέχεια, βγάζοντας το λάδι στους ποδοσφαιριστές του για περίπου σαρανταπέντε λεπτά! Κάθε ποδοσφαιριστής ξεκινούσε από την γραμμή του άουτ, περνούσε ανάμεσα από εμπόδια, σπρίνταρε, αύξανε ρυθμό στην ένταση, πηδούσε χαμηλά και πιο ψηλά εμπόδια και στην συνέχεια δεχόταν το στρώσιμο για να τελειώσει την φάση. Πριν πάει, όμως, ξανά στην αφετηρία έπεφτε και έκανε 5 κάμψεις! Μια άσκηση σούπερ απαιτητική, η οποία διήρκεσε ένα... ημίχρονο, με τον «Ολλανδό» να ζητά συνέχεια μεγαλύτερη προσπάθεια και την κόπωση να είναι εμφανής στα πρόσωπα των «πρασίνων».

Στην έναρξη της άσκησης, ο Αναστασίου έκανε παρατήρηση στον Καρέλη που δεν είχε καταλάβει καλά αλλά και στον Χουχούμη που μπερδεύτηκε και αντί να βγει εκτός άσκησης πίσω από το τέρμα, πέρασε από μπροστά. Στην πρώτη ευκαιρία, όμως, του έδωσε μπράβο για τον τρόπο που εκτελούσε την άσκηση.

Ατομικό ο Νάνο, στο γήπεδο ο Στιλ

Από κει και πέρα, ο Νάνο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς να έχει κάτι σοβαρό, ενώ ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στους κοιλιακούς κι έκανε θεραπεία. Ο Λουκ Στιλ για πρώτη φορά κατέβηκε στο γήπεδο και έκανε χαλαρά κάποιες ασκήσεις. Ο Άγγλος πορτιέρο έχει πρόβλημα στην μέση και υπάρχει αγωνία για το πότε θα είναι έτοιμος ενόψει και των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μίκαελ Εσιέν πήρε μέρος μόνο στην αρχή του προγράμματος με την μπάλα ενώ ο Θελάντερ μπήκε κανονικά, όπως και ο Πράνιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα