Το καλωσόρισμα των Δέλλα-Μπάγεβιτς

Το καλωσόρισμα των Δέλλα-Μπάγεβιτς

Gazzetta team
Το καλωσόρισμα των Δέλλα-Μπάγεβιτς

bet365

Τραϊανός Δέλλας και Ντούσαν Μπάγεβιτς στην πρώτη τους συνάντηση με τους παίκτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν που ξεκίνησε.

Δέλλας: Φοράτε την φανέλα μεγάλης ομάδας

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ τους τόνισε ότι φοράνε την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά.

«Καλή αρχή με υγεία σε όλους θέλω να σας ευχηθώ. Να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Μαζί μας έχουμε νέους παίκτες που όλοι πρέπει να τους βοηθήσουμε να μπουν στο κλίμα. Γενικά όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε και μέσα στο γήπεδο και έξω απ’ αυτό. Θέλει πολλή δουλειά. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλα λόγια, συγκέντρωση και προχωράμε», ανέφερε ο Τραϊανός Δέλλας.

Μπάγεβιτς: Υπάρχουν απαιτήσεις

Εκτός από τον προπονητή της ΑΕΚ, στους παίκτες μίλησε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις και ότι η ΠΑΕ είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

«Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή σεζόν σε όλους με υγεία. Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες για όλους. Γι’ αυτό μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όλη τη χρονιά για ό,τι χρειαστείτε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα