Θέλει Διαμαντάκο ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει Διαμαντάκο ο Πανιώνιος

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει τον αντικαταστάτη του Απόστολου Γιάννου κι ένα από τα ονόματα που εξετάζει είναι του Δημήτρη Διαμαντάκου του Ολυμπιακού.

Ο Απόστολος Γιάννου αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για να βρει τον παίκτη που θα επωμιστεί τον ρόλο του σέντερ φορ.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται και αρέσουν στον τεχνικό του Πανιωνίου είναι αυτό του Δημήτρη Διαμαντάκου. Ο 22χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Ουζουνίδης έχει θετική άποψη για την αξία του Διαμαντάκου αφού είχαν συνεργαστεί στον Εργοτέλη την σεζόν 2013-14 και θα γίνει προσπάθεια απόκτησής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα