Σόβσιτς: «Ξέρω για ΠΑΟΚ»

Σόβσιτς: «Ξέρω για ΠΑΟΚ»

Θοδωρής Βασίλης
Σόβσιτς: «Ξέρω για ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Νταμίρ Σόβτσιτς της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Απ' ότι γνωρίζω, ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν κακό να κάνω ένα πολύ καλό παιχνίδι εναντίον τους», ανέφερε ο Κροάτης μέσος, τον οποίο τσέκαρε ο συνεργάτης του Ίγκορ Τούντορ, Γιούριτσα Βούτσκο, στο παιχνίδι με την Μπρόουτον στην Ουαλία.

Ο Σόβσιτς έχει γεννηθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 1990 και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΝΚ Σεράγεβο το 2007 και την επόμενη χρονιά μετακόμισε στη ΝΚ Ζάγκρεμπ στην οποία μέτρησε 121 συμμετοχές και δέκα γκολ.

Εκείνη την χρονιά η ΝΚ Ζάγκρεμπ υποβιβάστηκε και η Λοκομοτίβα τον έκανε δικό της προσφέροντας το ποσό του μισού εκατ. ευρώ, και μετράει συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων της Κροατίας. Αν τελικά η υπόθεση προχωρήσει το κόστος της μεταγραφής δεν θα είναι υψηλός αφού θα χρειαστεί ένα ποσό που θα φτάνει τις 300.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα