Πρώτη με απουσίες

Πρώτη με απουσίες

Gazzetta team
Πρώτη με απουσίες

bet365

Τα Σπάτα ανοίγουν τις πύλες τους για την πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αρκετά ωστόσο ονόματα στο απουσιολόγιο του Τραϊανού Δέλλα.

Το πρωί (07.00) της Δευτέρας (6/7) θα ανοίξουν οι πύλες του προπονητικού κέντρου της Ένωσης στα Σπάτα, προκειμένου να υποδεχθούν την ομάδα, για την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα μαζευτούν το πρωί και το απόγευμα (19.00) θα κάνουν την πρώτη προπόνηση, αφού ο Δέλλας ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του για το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων θα ταξιδέψει η ομάδα στην Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Παρόλα αυτά, ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει αρκετές απουσίες, αφού ο Βάργκας έχει ειδική άδεια για να γεμίσει τις μπαταρίες του από τη συμμετοχή του στο Copa América, ενώ απών θα είναι και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος ενημέρωσε ότι η πτήση του το απόγευμα της Κυριακής ματαιώθηκε και έτσι θα βρεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα. Ωστόσο, αναμένεται να δώσει το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση.

Παρθενική εμφάνιση στα Σπάτα θα κάνουν οι νεοαποκτηθέντες Γκάλο, Άρθο, Σιμόες, Ανδρεόπουλος και Βασιλαντωνόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα