Καλτσάς: «Σαν να είμαι καιρό εδώ»

Καλτσάς: «Σαν να είμαι καιρό εδώ»

Gazzetta team
Καλτσάς: «Σαν να είμαι καιρό εδώ»

bet365

Ο Νίκος Καλτσάς δηλώνει ήδη άνετα με τα πράσινα, τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν και αφήνει στον Γιάννη Αναστασίου να επιλέξει το πως θα τον χρησιμοποιήσει.

«Ο αντίπαλος ήταν μικρής δυναμικότητας αλλά δείξαμε σοβαρότητα, συγκέντρωση και καταφέραμε αυτό το μεγάλο σκορ» δήλωσε αρχικά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Τα πόδια είναι βαριά, δουλεύουμε καθημερινά, υπάρχει κούραση, αλλά αυτό δεν φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Ερωτηθείς για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρνεμ, επισήμανε: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα ένα γκολ. Με το που τελείωσε το πρωτάθλημα ήμουν στην Αθήνα και κοντά στην ομάδα, φαίνεται σαν να είμαι πολύ καιρό εδώ. Θέλω να είμαι καλά και να καταφέρω πολλά πράγματα με τον Παναθηναϊκό».

Αναφερόμενος στους στόχους του Τριφυλλιού φέτος, εξήγησε: «Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί, θα κοιτάξουμε να τους υλοποιήσουμε. Θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι την κατάκτηση του νταμπλ».

Όσο για τη χρησιμοποίησή του στην επίθεση από τον Αναστασίου, τόνισε: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα που θα αποδώσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα