Στην Πόλη ο Νάνι

Gazzetta team
Στην Πόλη ο Νάνι

bet365

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Νάνι για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε στην Τουρκία εν μέσω αποθέωσης από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επικείμενη μεταγραφή του στην ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω αυτήν την κίνηση σαν μία νέα ευκαιρία στην καριέρα μου. Είναι μια ευκαιρία για μένα να δείξω ποιος είμαι. Θέλω να πετύχω» δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, πριν αναφερθεί στη θερμή υποδοχή των οπαδών της Φενέρ: «Είδα όλο αυτόν τον κόσμο να έρχεται για εμένα και ήμουν πραγματικά χαρούμενος. Θέλω να τους δείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα κάνω πάντα ό,τι καλύτερο μπορώ».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι ένα κλαμπ που γνώριζα πάντα. Ένα κλαμπ με υψηλούς στόχους. Στην εθνική ομάδα παίζω με τον Μπρούνο Άλβες και τον Ραούλ Μεϊρέλες και είναι πολύ ωραίο για μένα να έρχομαι εδώ και να έχω ανθρώπους σαν οικογένεια. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα