Στην Ξάνθη ο Έλτον

Νίκος Τσιώκος
Στην Ξάνθη ο Έλτον

bet365

Στην Ξάνθη βρίσκεται ο Έλτον Ντα Σίλβα, ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της Σκόντα, καθώς απομένει μόνο ένα έγγραφο από την πατρίδα του για να ολοκληρωθεί αυτή.

Το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης φαίνεται πως θα είναι ο Έλτον Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος περιμένει ένα έγγραφο από τη χώρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σκόντα. Μάλιστα, ήδη βρίσκεται στην ακριτική πόλη και θα λάβει κανονικά μέρος στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου της Θράκης, που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (7/7). Βέβαια, η σεζόν για τους παίκτες της Ξάνθης θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (6/7), αφού θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές εξετάσεις.

Το who is who

Ο Έλτον Τσαρλς Φιγκεϊρέντο Ντα Σίλβα γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1986 στην πόλη Κουϊαμπά της Βραζιλιάνος, έχει ύψος 1,78μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της χώρας του, μεταξύ των οποίων οι Βιτόρια και Σάντα Κρουζ.

Το 2013 πήγε στην Ντιανμό Βουκουρεστίου, όπου τότε προπονητής ήταν ο νυν της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο... μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλων Λεμεσού. Έχει μετρήσει 41 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο της Ρουμανίας, ενώ στην Κύπρο πέρασε και... δεν ακούμπησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα