Η πρώτη και το πρόγραμμα του Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Η πρώτη και το πρόγραμμα του Αστέρα

bet365

Ο Αστέρας θα κάνει την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν τη Δευτέρα (6/7) και οι Αρκάδες ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας. Την Κυριακή (12/7) η αναχώρηση για Ολλανδία.

Στα... βάσανα επιστρέφει ο Αστέρας από τη Δευτέρα (6/7), όταν θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Αρκάδες θα ξεκινήσουν φέτος τις επίσημες υποχρεώσεις τους τον Αύγουστο, όταν θα γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος (22-23/8), αφού έχουν πάρει το... καλό εισιτήριο, το οποίο τους έστειλε απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, η ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προσεχούς εβδομάδας, με τον σύλλογο της Τρίπολης να αναχωρεί για την Ολλανδία την επόμενη Κυριακή (12/7) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Το ραντεβού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει οριστεί για τις 18:00 και αυτό θα σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας για μια απαιτητική σεζόν όπου ο στόχος της ομάδας μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και φυσικά στους ομίλους του Europa League.

Από την Δευτέρα (06/07) μέχρι και το Σάββατο (11/07) ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα παραμείνει στην Τρίπολη για προπονήσεις, ενώ σε αυτό το διάστημα θα πραγματοποιηθούν τα ιατρικά, αιματολογικά και εργομετρικά τεστ.

Την Κυριακή (12/07) ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το προγραμμα της πρωτης εβδομαδας

Δευτέρα 6 Ιουλίου: Προπόνηση (18:00)

Τρίτη 7 Ιουλίου: Αιματολογικές εξετάσεις / Προπόνηση (09:00)

Τετάρτη 8 Ιουλίου: Εργομετρικά / Προπόνηση (18:30)

Πέμπτη 9 Ιουλίου: Προπόνηση (09:00) / Προπόνηση (18:30)

Παρασκευή 10 Ιουλίου: Προπόνηση (18:30)

Σάββατο 11 Ιουλίου: Προπόνηση (09:00)

Κυριακή 12 Ιουλίου: Αναχώρηση για το προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιείται, ανάλογα με τις αποφάσεις του προπονητικού επιτελείου.

* Ενημερώνουμε τα Μέσα Ενημέρωσης που επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά την πρώτη προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα 6 Ιουλίου, πως μισή ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης θα γίνουν δηλώσεις από ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα