Συγκινητικές στιγμές για Χουχούμη

Συγκινητικές στιγμές για Χουχούμη

Νίκος Αθανασίου
Συγκινητικές στιγμές για Χουχούμη

bet365

Την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τη γιαγιά του και τα πρώτα του ξαδέρφια είχε ο Διαμαντής Χουχούμης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Συγκινητικές στιγμές για τον Διαμαντή Χουχούμη στο Άρνεμ. Πριν ξεκινήσει ο φιλικός αγώνας με την τοπική ομάδα, στο οποίο ο Παναθηναϊκός... ξεμπούκωσε και κέρδισε με 10-0, ο 20χρονος αριστερός μπακ των «πράσινων» είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τη γιαγιά του και τα πρώτα του ξαδέρφια.

Άπαντες μένουν στο Βέλγιο και με την προετοιμασία του «τριφυλλιού» να διεξάγεται επί ολλανδικού εδάφους βρήκαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά να αγωνίζεται, αφού μετέβησαν στο Άρνεμ. Ο νεαρός άσος έπαιξε για 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και πριν από τη σέντρα έτρεξε να αγκαλιάσει και να φιλήσει τους συγγενείς του, που έχει τόσο καιρό να δει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα