Αναστασίου: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Αναστασίου: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Θα είμαστε έτοιμοι»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει στον Παναθηναϊκό, πως όλα πάνε βάσει σχεδίου και ότι οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία για... ξεμούδιασμα στο φιλικό με την Άρνεμ, με τον Γιάννη Αναστασίου να τονίζει ότι υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη να γίνει. Ο τεχνικός των «πράσινων» εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού όλα πάνε βάσει σχεδίου, όπως είπε στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το φιλικό: «Ήταν ένα ματς για μας σαν προπόνηση, θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα και ήταν σημαντικό για τα παιδιά να παίξουν για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων. Είδαμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, αλλά η ομάδα έχει τα στοιχεία που χρειάζεται και την ποιότητα για να κάνει το επόμενο βήμα. Και οι δύο ομάδες που έπαιξαν έδειξαν σοβαρότητα και αυτό είναι που κρατάμε.

Για τα νέα παιδιά και ότι έχουν προσαρμοστεί: «Είναι το περιβάλλον τέτοιο που τους βοηθάει και έχουν προσαρμοστεί. Σίγουρα έχουν κι άλλα ματς μπροστά για να δείξουν τις δυνατότητές τους, όμως τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και αυτό είναι το μεγάλο συν αυτής της ομάδας».

Για το πώς κυλάει η προετοιμασία: «Όπως έχουμε προγραμματίσει, ακολουθούν σκληρές και επίπονες προπονήσεις και μερικά δυνατά φιλικά. Όλα πάνε βάσει πλάνου, βάσει σχεδίου και όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα